Nëse jeni viktimë apo dëshmitar/e e dhunës, mund të
kërkoni ndihmë apo të lajmëroni rastin në SOS linjën falas:
0800 11112

Kampanja

Video

Nëntor, 24 2013

Ngrite zërin kundër dhunës ndaj grave

Video e fushatës i thërret të gjithë të ngrisin zërin kundër dhunës ndaj grave. Shikoje dhe ndaje me shokë e shoqe.

Fillimi fushatës

Qerhor, 03 2014

Dafina Selimi - Tefta Tashko, South Mitrovica

Të gjitha krijesat njerëzore janë të lindura dhe të barabarta në dinjitet.

E njohim por edhe nuk e njohim sa duhet dhunën gjinore. Rritemi në familje ku dihet fare pak ose aspak për dhunën . Ku thuajse nuk flitet fare per të. Dhuna me baza gjinore është një epidemi globale që ndikon ...

Kalendari i aktiviteteve